31
Ian

Muzeele ca platforme culturale

Publicat în: Fără categorie

Cuvinte cheie: , , , ,

6 răspunsuri la “Muzeele ca platforme culturale”

  1. […] Ca proiectele frumoase din cultura nu sunt cu adevarat promovate absolut deloc (cu foarte putine exceptii) este o alta discutie. Am mai scris despre asta aici. […]

  2. […] concrete, cresterea bugetului ar reprezenta o gura de oxigen binemeritata. Am mai tratat subiectul aici. Sunt de parere insa ca nu trebuie sa lasam exclusiv in responsabilitatea statului aceasta […]

  3. Mna mi ascult sufletul….Galeria Veroniki Art g zduie te zilele acestea expozi ia de pictur a Emiliei Marinescu – Caleidoscop vene ian care se va ncheia pe 17 martie. Tn ra artist format la clasa profesorilor Horea Pa tina Vladimir Zamfirescu Mihai Srbulescu i Gheorghe Ro u m rturise te c i este recunosc toare lui Dumnezeu pentru bucuria pe care o simte zi de zi din pictura sa…Ce anume a i p strat de la arti tii care v-au format Horea Pa tina Vladimir Zamfirescu Mihai Srbulescu i Gheorghe Ro u?..Pentru un artist formarea plastic este absolut necesar .

  4. Mna mi ascult sufletul….Galeria Veroniki Art g zduie te zilele acestea expozi ia de pictur a Emiliei Marinescu – Caleidoscop vene ian care se va ncheia pe 17 martie. Tn ra artist format la clasa profesorilor Horea Pa tina Vladimir Zamfirescu Mihai Srbulescu i Gheorghe Ro u m rturise te c i este recunosc toare lui Dumnezeu pentru bucuria pe care o simte zi de zi din pictura sa…Ce anume a i p strat de la arti tii care v-au format Horea Pa tina Vladimir Zamfirescu Mihai Srbulescu i Gheorghe Ro u?..Pentru un artist formarea plastic este absolut necesar . Iar comunicarea noastr ucenic – maestru avea s se transforme ntr-un adev rat dialog artistic.

  5. dieta
    31Ian

    La randul sau neo-platonismul a devenit ca un fel de cult rival crestinismului si a oferit lui Augustin germenii pentru doctrina predestinarii. In opinia populara acest lucru a fost adevarat si despre Iuliu Cezar iar cand Octavian nepotul si mostenitorul lui a dovedit un succes extraordinar in administrarea teritoriilor extinse ale Romei el a devenit curand obiect de inchinare in special in anumite localitati din Asia Mica. Desi Nero cel vrednic de dispret a ras la gandul presupusei lui divinitati a fost totusi mandru de aceasta cu o mandrie adolescentina.Vespasian care a a ridicat Roma in parte din groapa in care o condusese Nero se presupune ca ar fi spus cand a murit Voi deveni zeu.

  6. Multumim! :)


Theme Tweaker by Unreal